Zoek
Raclette
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gram raclettekaas
200 gram zilveruitjes (bokaal)
200 gram augurken (bokaal)
1 kg aardappelen (bintjes)
4 wortelen
sla
4 plakjes gedroogde ham
Bereiding
1
Voorbereiding
:
2
Maak de sla en wortelen schoon.
3
Snij de wortelen in lange repen en blancheer gedurende 3 minuten.
4
Kook de aardappelen in de schil en hou ze warm.
5
Aan tafel:
6
Leg een plakje raclettekaas in een pannetje en laat smelten op het onderste niveau.
7
Gril de worteltjes even met wat boter op de bovenste plaat.
8
Serveer met de gekookte aardappelen, een plakje gedroogde ham, augurken en uitjes, sla en gegrilde wortelen.
Raclette is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Raclette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Raclette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept