Raclette

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Maak de sla en wortelen schoon.
  • 3 Snij de wortelen in lange repen en blancheer gedurende 3 minuten.
  • 4 Kook de aardappelen in de schil en hou ze warm.
  • 5 Aan tafel:
  • 6 Leg een plakje raclettekaas in een pannetje en laat smelten op het onderste niveau.
  • 7 Gril de worteltjes even met wat boter op de bovenste plaat.
  • 8 Serveer met de gekookte aardappelen, een plakje gedroogde ham, augurken en uitjes, sla en gegrilde wortelen.

Raclette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Raclette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Raclette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept