Spiesjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Was de aardappelen goed. Snij ze, zonder ze te schillen, in vieren. Kook ze beetgaar in gezouten water.
  • 3 Maak kleine worstjes van de chipolata.
  • 4 Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes. Meng ze met olijfolie en het uitgeperste teentje knoflook en doe dit in een kom.
  • 5 Leg de aardappelen, worstjes en de kerstomaatjes in de gearomatiseerde olijfolie en roer goed om.
  • 6 Prik alles op een satéprikkers en strooi er wat zout en peper over.
  • 7
    Voorbereiding
    :
  • 8 Bak de spiesjes gedurende 4 minuten langs beide kanten op de barbecue.

Spiesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept