Zoek
Spiesjes
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gram chipolata
100 gram kestomaatjes
4 middelgrote aardappelen (vastkokend)
rozemarijn
1 teentje knoflook
peper en zout
8 el olijfolie
Bereiding
1
Voorbereiding
:
2
Was de aardappelen goed. Snij ze, zonder ze te schillen, in vieren. Kook ze beetgaar in gezouten water.
3
Maak kleine worstjes van de chipolata.
4
Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes. Meng ze met olijfolie en het uitgeperste teentje knoflook en doe dit in een kom.
5
Leg de aardappelen, worstjes en de kerstomaatjes in de gearomatiseerde olijfolie en roer goed om.
6
Prik alles op een satéprikkers en strooi er wat zout en peper over.
7
Voorbereiding
:
8
Bak de spiesjes gedurende 4 minuten langs beide kanten op de barbecue.
Spiesjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min
Snack
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min
Snack
Bekijk recept