Lamsfilet met tzatziki

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de komkommer en rasp hem. Laat 5 minuten uitlekken in een vergiet en druk daarna het vocht er een beetje uit. Pers de knoflook en meng die met de yochurt, de komkommer en de azijn, breng op smaak met peper&zout. Onder voortdurend roeren meng je er lepel voor lepel 3 eetlepels olijfolie onder, zet een uurtje in de koelkast.
  • 2 Wrijf de lamsfilet in met olijfolie en bak het naar eigen smaak op de BBQ, kruid met peper&zout. Snij de filet in dikke plakken en serveer met de tzatziki en met een aardappel in de schil of pasta.

Lamsfilet met tzatziki is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bifteki met feta
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept