Paprika's met gehaktvulling

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de over voor op 225°.
  • 2 Was de paprika's, snij er een hoedje af en lepel de zaadlijsten uit. Bereid het gehakt met pezo naar smaak. Giet de tomatenblokjes in een ovenschotel en roer er de Provençaalse kruidenpasta onder, de lookteentjes pletten en er ook bijdoen.
  • 3 Vul de paprika's met het gehakt en schik ze in dezelfde ovenschotel. Desgewenst kan je er wat kaas over strooien. Laat ze in de voorverwarmde oven gedurende een half uur bakken. Serveren met de gekookte rijst.

Paprika's met gehaktvulling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriequiche
20 min
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept