Koteletten met picklesroomsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de koteletten met pezo.
  • 2 Bak de koteletten in de hete solo mooi bruin en gaar. Haal ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie. Meng al roerend de braadjus met de room, de pickles en breng op smaak met pezo, laat even indikken. Verdeel de ingedikte saus over de koteletten en werk af met de peterselie. Dien op met versgebakken frietjes of gebakken aardappeltjes en een groene salade met tomaat

Koteletten met picklesroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse lamskoteletten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot van groene kool met worst en koteletten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept