2 Snijd ook het stoofvlees extra klein tot hapklare stukjes.
3 Fruit de ui aan in de olie. Voeg als de ui glazig wordt het vlees toe en kruid met het paprikapoeder, peper, marjolein en flink wat zout.
4 Laat het vlees rustig onder gesloten deksel zijn vocht aan de bereiding afgeven.
5 Roer regelmatig om.
6 Als het vlees wat aan de bodem begint te kleven kunnen we verder. Voeg als het geheel dan al wat te droog wordt, een scheutje water toe.
7 Op dit moment mogen ook de paprika en de tomaten erbij.
8 Zet het deksel terug op de pan en laat het vlees garen.
9 Werk de goulash af met water om de gewenste dikte en zachtheid te bekomen. 1
0 Breng op smaak met peper, zout en indien nodig wat extra paprikapoeder of marjolein. Voeg ook wat vleesextract, gedroogde soepkruiden en wat ketchup toe. Bind de goulash met in melk opgeloste bloem