Zoek
Gevulde paprika's met gehakt
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 rode paprika's
500 gr gemengd gehakt
100 gr paneermeel
3 eieren
2 tomaten
peper&zout (pezo)
olijfolie
solo vloeibaar
Bereiding
1
Oven voorverwarmen op 200°.
2
We snijden het kopje van de paprika's en ontpitten ze.
3
In een grote kom mengen we het gehakt met de geklutste eieren en het paneermeel.
4
We kruiden flink met pezo en zorgen ervoor dat alles goed onder elkaar is gemengd.
5
Met het mengsel vullen we de paprika's op.
6
Vervolgens snijden we de tomaten in schijfjes en leggen deze in een beboterde ovenschaal.
7
Hierop zetten we de paprika's die we eerst nog insmeren met wat olijfolie.
8
In de voorverwarmde oven braden we alles gedurende 35-40 minuten.
9
We serveren met schijfjes stokbrood die we eerst met wat kruidenlookboter een tweetal minuutjes in de hete oven roosteren.
Gevulde paprika's met gehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept