Lamskoteletten met rodewijnsaus en polenta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de polenta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer er parmezaankaas en hoeveboter door, kruid met pezo. Smelt wat solo in een braadpan, als de boter niet meer schuimt, vuur lager zetten en teentjes look toevoegen, bak het vlees rosé in de lookboter, kruiden met pezo. Haal het vlees uit de pan, hou warm onder aluminiumfolie.
  • 2 Verwijder het braadvocht en de look, schraap de bakresten los met de wijn en fond, laat inkoken tot de helft. Monteer de saus met hoeveboter.
  • 3 Leg de koteletjes op warme borden samen met de polenta.
  • 4 Napeer de saus over het vlees.
  • 5 Serveer met rauwkost, of gebakken witloof.

Lamskoteletten met rodewijnsaus en polenta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde zalmfritters
20 min Snack
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Polentagaletten, moes met 3 soorten ui
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept