1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Halveer de courgettes in de lengte en hol de helften met een theelepel uit tot op een halve cm van de wand. Besprenkel de uitgeholde courgettehelften met het citroensap. Snijd vervolgens het vruchtvlees in kleine stukjes. Pel de ui en snipper deze heel fijn. Verwarm de Solo in een pan (met anti-aanbaklaag) en fruit vervolgens de ui en courgette ca. 2 minuten zachtjes. Pel het teentje knoflook en pers deze erboven uit. Laat het geheel vervolgens iets afkoelen. Vermeng in een kom het gehakt met de blokjes tomaat, tomatenketchup, ei, paneermeel, ui-courgette-mengsel, zout en peper. Knip de peterselie erboven fijn en meng het erdoor. Vul de courgettehelften hoog op met het gehaktmengsel en bestrooi ze met geraspte kaas. Zet deze vervolgens naast elkaar in een ovenschaal. Los het bouillonblokje in 1 dl heet water op en schenk het in de ovenschaal. Laat de gevulde courgettes in het midden van de oven in ca. 30 minuten bruin en gaar worden.