Boerenomelet

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de prei en snijd hem in dunne ringen.
  • 2 Verhit 1 el olie in een antikleefpan en bak hierin de hamblokjes aan.
  • 3 Haal de ham uit de pan.
  • 4 Bak de helft van de prei ongeveer 7 minuten in het bakvet.
  • 5 Roer de helft van de hamblokjes erdoorheen.
  • 6 Snijd de kaas in reepjes.
  • 7 Klop de eieren los met de melk, kruid met pezo.
  • 8 Voeg de helft van de kaas toe aan de prei en de ham en giet de helft van het eimengsel eroverheen.
  • 9 Laat het geheel op een laag vuur 6 à 8 minuten stollen.1
  • 0 Keer de omelet met een spatel voorzichtig om en laat nog 2 minuten verder stollen.1
  • 1 Maak nu met de overige ingrdiënten een tweede omelet.1
  • 2 Snijd de augurken in schijfjes en verdeel deze over de omeletten.1
  • 3 Serveer met bruin- of volkorenbrood.

Boerenomelet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept