mini worstenbroodjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en bak hem glazig in olie. Dompel de sneetjes brood onder in koud water en knijp ze goud uit. Meng de ui met het brood, het gehakt, de tomatenpuree, de kruiden en de peterselie. Snij de velletjes bladerdeeg in Leg op elk stukje wat gehakt en rol tot een worstenbroodje. Las de naden met losgeklopt ei.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Schik de worstenbroodjes op een vel bakpapier. Bestrijk ze met losgeklopt ei en strooi er de sesamzaadjes over. Zet ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.

mini worstenbroodjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept