Kalfslapjes met citroensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de lapjes in de dikte doormidden en plet ze met de vleeshamer. Bestrooi met zout en peper en wentel ze door de bloem. Bak de lapjes op matig vuur in 1 el boter en de olijfolie. Hou ze warm in de oven op 700 C. Blus het kookvocht met het citroensap en maak de bodem goed los. Voeg de rest van de boter toe en roer stevig. Schik de lapjes op voorverwarmde borden en overgiet ze met de warme saus.Tip: serveer er verse tagliatelle bij.

Kalfslapjes met citroensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept