Lamskoteletjes met gekarameliseerde tomaten

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm een grote pan, strooi er de suiker in en laat 2 min smelten. Haal de pan van het vuur en roer er de azijn door tot een karamel. Roer er 4 el olijfolie door en zet de pan terug op het vuur. Schik er de gehalveerde tomaten in met het snijvlak naar beneden en voeg de kruiden en de teentjes look toe. Dek de pan af en laat 15 min op laag vuur sudderen. Verwijder het deksel en laat verder pruttelen tot bijna al het vocht verdampt is. Verwarm een grillpan, bestrijk de koteletjes met olijfolie en kruid ze royaal met peper en zout. Gril ze aan beide kanten goudbruin. Verdeel de koteletjes over warme borden, schep er de gekarameliseere tomaten naast en serveer met gebakken aardappelen.

Lamskoteletjes met gekarameliseerde tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept