vol au vent

8
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de kip met groenten zoals voor een bouillon, gaar
  • 2 ontbeen en trek in kleine stukjes, maak intussen het gehakt op met een ei, paneermeel en denodige kruiden, per zout en wat muscaatnoot - gebruik een deel van de bouillon om de tot ballekes gerold gahakt in te garen, voeg dan de kipstukjes toe en op 't eind de in vier gesneden champignons, voeg dan een doos dikke melk (soort Carnation) en bind de saus met maizena, op het eind voeg je nog een grote portie fijngehakte peterselie toe en een scheut citroensap - lekker smullen met witloof/veldsla en gebakken keoketjes - echt feestelijk en niet te zwaar of te vettig !!!

vol au vent is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vol-au-vent
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke vol-au-vent
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol-au-vent van zalm en garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept