Ragout Parmentier

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het vlees bruin in wat boter en olijfolie. Voeg er de ui bij, laat 2 min stoven en blus met de witte wijn. Voeg er kwartjes tomaten, de wortel, de look en het kruidentuiltje bij. Laat de stoofpot 3 min sudderen. Kook de aard¬appelen gaar, giet ze af en prak ze fijn. Meng er wat boter door naar smaak en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel het vlees met de groenten op de bodem van een ingevette ovenschotel en dek af met de puree. Laat de ragout parmentier 30 min gratineren in een voorverwarmde oven op 200°C.

Ragout Parmentier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept