Kalfkoteletten op grootmoeders wijze

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Pel de zilveruitjes, borstel de champignons schoon en snij ze in vier.
  • 2
    - Bak de champignons met de uitjes en spekreepjes in boter goudbruin.
  • 3
    - Wentel de kalfskoteletten door de bloem en bak ze aan beide zijden goudbruin in hete boter.
  • 4
    - Voeg het gebakken champignonmengsel toe en besprenkel met madera. Blus met de room en roer door.
  • 5
    - Laat zachtjes sudderen tot het vlees gaar is en kruid met versgemalen zwarte peper en zout.
  • 6
    - Werk af met snippers versie peterselie.

Kalfkoteletten op grootmoeders wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met groenten risotto en bier
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept