Zoek
Boeuf Stroganoff
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr runderfilet (ossehaas) in reepjes
1 teentje knoflook fijngesnipperd
3 sjalotten fijngesnipperd
4 el wodka
150 ml vleesbouillon
250 gr champignons in plakjes
2 kl geconcentreerde tomatenpuree
2,5 dl room
solo, bakken en braden
peper&zout (pezo)
4 takjes koriander of platte peterselie
Bereiding
1
Stoof de look en sjalot glazig in een pan met solo. Haal uit de pan en hou apart.
2
Bak het vlees in dezelfde pan met een klontje solo. Haal de pan van het vuur en flambeer met wodka, blus met de bouillon.
3
Voeg er de champignons aan toe en laat ze even garen in de pan.
4
Doe er de tomatenpuree, de gestoofde sjalotten en knoflook bij. Kruid met pezo.
5
Werk af met room en eventueel een klontje hoeveboter.
6
Serveer met rijst en versier met een takje koriander of platte peterselie.
Boeuf Stroganoff is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept