Kaasschotel met witloof

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de witloof en blancheer ze in kokend water. Laat ze uitlekken, halveer ze en leg ze in een vuurvaste schotel. Klop de eieren schuimig en roer er de in kleine stukjes gesneden kaas onder. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout. Giet het mengsel over de witloof en strooi er de geraspte parmezaan op. Bak de kaasschotel 30 min in een voorverwarmde oven op 180°C.

Kaasschotel met witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoen-kaasschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini-kaasschotel uit de magnetron
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine-kaasschotel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kip-witlof-kaasschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept