Lamskoteletten met tomatensaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalotjes en de look fijn. Pel de tomaten en snij het vruchtvlees in grove stukken. Verhit wat olijfolie en fruit de sjalotsnippers glazig. Roer er de ansjovisfilets door en laat ze op matig vuur wegsmelten. Voeg er de tomatenblokjes, de laurier en de look bij en breng op smaak met peper en zout. Laat zacht stoven tot de tomaat helemaal gesmolten is. Voeg er het laatst de gehalveerde olijven aan toe. Kruid de lamskoteletten aan beide kanten met peper en zout. Verhit olijfolie in een andere pan en bak de koteletten mooi bruin. Schik de koteletten op een bord en lepel er de saus over. Serveer er pasta bij.

Lamskoteletten met tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept