pita met pompoen en geitenkaas

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pers de sinaasappelen en giet het sap in een pan
  • 2 schil de pompoen, en haal de pitjes eruit, snijd de pompoen dan in keine blokjes, en voeg ze bij het sinaasappelsap, voeg er een kardemompit, een beetje peper, een beetje zout, en suiker bij, zet het vuur aan en laat het sap aan de kook komen
  • 3 als de pompoenblokjes gaar zijn , haal je ze uit het sap, en plet je ze met een vork
  • 4 verwarm de oven op 180°
  • 5 snijd een pitabroodje door midden, en snij ze in reepjes of blokjes, smeer op de broodjes een laagje geitenkaas en een laagje pompoenpuree, schik de broodjes op een ovengrill en laat ze gedurdende 6 min. bakken
  • 6 hal de broodjes uit de oven en leg er stukjes van de gedroogde ham los over

pita met pompoen en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Veggie pita
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept