- Schil de koolrabbi."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Snijd in blokjes, niet te groot en niet te klein."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Kook gaar in gezouten, kokend water."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Giet af en bewaar het kookvocht."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Maak een roux van de boter en de bloem. ( Dus van het vuur af )"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Giet er wat kookvocht bij tot de roux volledig opgenomen is."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg nog wat vocht toe en zet op een vuurtje."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Doe er de melk bij."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Maak een stevige bechamelsaus want de rabbi heeft nog vocht in zich."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Neem van het vuur af en voeg de kaas toe."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Snijd de ham in stukjes en voeg toe aan de saus, alsook de koolrabbi en de geplette hardgekookte eieren."},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- Doe dit mengsel in een vuurvaste schotel en laat gratineren onder de ovengril.Serveren : Dien op met aardappelpuree. Gegratineerd onder de ovengrill."}],"recipeYield":"4 "}