Gegratineerde Koolrabbi

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Schil de koolrabbi.
  • 2
    - Snijd in blokjes, niet te groot en niet te klein.
  • 3
    - Kook gaar in gezouten, kokend water.
  • 4
    - Giet af en bewaar het kookvocht.
  • 5
    - Maak een roux van de boter en de bloem. ( Dus van het vuur af )
  • 6
    - Giet er wat kookvocht bij tot de roux volledig opgenomen is.
  • 7
    - Voeg nog wat vocht toe en zet op een vuurtje.
  • 8
    - Doe er de melk bij.
  • 9
    - Maak een stevige bechamelsaus want de rabbi heeft nog vocht in zich.1
  • 0
    - Neem van het vuur af en voeg de kaas toe.1
  • 1
    - Snijd de ham in stukjes en voeg toe aan de saus, alsook de koolrabbi en de geplette hardgekookte eieren.1
  • 2
    - Doe dit mengsel in een vuurvaste schotel en laat gratineren onder de ovengril.Serveren : Dien op met aardappelpuree. Gegratineerd onder de ovengrill.

Gegratineerde Koolrabbi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsstoof Gabrielle
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurige Gemengde Salade
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept