Pizza met spek en witloof

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Plooi de randen van de pizzabodem dubbel.
  • 3 Roer de verse kaas los met de zure room, kruid met pezo en bestrijk hiermee de pizzabodem.
  • 4 Verwijder de buitenste blaadjes en de bittere kern van het witloof en snij het witloof in de lengte in reepjes, kruid met pezo en besprenkel met olijfolie.
  • 5 Bak de spekblokjes kort aan in een pan met een weinig olie, voeg het witloof toe en laat even meekleuren.
  • 6 Verdeel alles gelijkmatig over de pizzabodem.
  • 7 Zet de pizza ongeveer 15 minuten in de oven.
  • 8 Heerlijk met een glaasje chianti of valpolicella.

Pizza met spek en witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept