belgisch stoofvlees met bruin bier met wortelen

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 het rundsvlees dichtschroeien in een pan en in een andere stoofpot de ajuin bruineren. het dichtgeshroeiede vlees erbij doen en daarbij brood met de mosterd erop leggen .het stoofvlees goed kruiden met de tym ,laurier,peper,vleeskruiden,wat zout, een beetje look, einig bruin bier langs de rand begieten en het stooflvlees een uurtje op een laag vuurtje stoven

belgisch stoofvlees met bruin bier met wortelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York hamburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kogelbiefstuk met mosterdsaus en frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept