Steak met Gandaham en geitenkaas

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Haal de binnenkant uit de tomaten en snij de rest in kleine stukjes.
  • 3 Knip of scheur (voorzichtig) de ham in reepjes van ongeveer 2 cm breed.
  • 4 Snij de geitenkaas in schilfers.
  • 5 Snij elke steak in twee.
  • 6 Recept:
  • 7 Meng de tomatenblokjes met twee derden van de geitenkaas, de olijfolie en de kruiden.
  • 8 Bak de steaks langzaam.
  • 9 Leg de ham in een rolletje met enkele geitenkaasschilfers op de steaks.1
  • 0 Serveer met de tomatenmengeling.1
  • 1 (Oorspronkelijk recept: Flair)

Steak met Gandaham en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept