GEGRILDE VARKENSLAPJES met MOSTERDPUREE

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een puree van aardappelen, melk en boter. Voeg hierbij graanmosterd en 2 el gehakte peterselie.
  • 2 Kook de spruiten in gezouten water en stoof de gesneden wortelen aan in boter.
  • 3 Maak een mengsel van honing, dijonmosterd en smeer de gezouten en gepeperde varkenslapjes hiermee in. Gril in de pan.
  • 4 Serveer op elk bord een varkenslapje, mosterdpuree, spruiten en wortelen.

GEGRILDE VARKENSLAPJES met MOSTERDPUREE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomandijvie met ham en mosterdpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met ham, kaas en mosterdpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdpuree met braadworsten en tuinerwten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept