Zoek
GEGRILDE VARKENSLAPJES met MOSTERDPUREE
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g aardappelen
300 g spruiten
300 g wortelen
4 varkenslapjes
2 el dijonmosterd
2 el graanmosterd
2 el vloeibare honing
peterselie, peper, zout
Bereiding
1
Maak een puree van aardappelen, melk en boter. Voeg hierbij graanmosterd en 2 el gehakte peterselie.
2
Kook de spruiten in gezouten water en stoof de gesneden wortelen aan in boter.
3
Maak een mengsel van honing, dijonmosterd en smeer de gezouten en gepeperde varkenslapjes hiermee in. Gril in de pan.
4
Serveer op elk bord een varkenslapje, mosterdpuree, spruiten en wortelen.
GEGRILDE VARKENSLAPJES met MOSTERDPUREE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomandijvie met ham en mosterdpuree
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met ham, kaas en mosterdpuree
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdpuree met braadworsten en tuinerwten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept