- Boter laten smelten in een pot."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Gebraad aan beide kanten kruiden met peper en zout. Mosterd smeren aan één kant. Met de mosterdkant in de boter leggen."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Ongeveer 5 minuten bakken op elke kant, zodat deze goed is dichtgeschroeid. Nog een extra 2 minuten bakken."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Halve liter water toevoegen (+/- 4 à 5 cm water in de pot) en blokje vleesbouillon. Het vlees laten stoven."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Wanneer het water kookt, het vuur wat verlagen zodat het water nog wel pruttelt en deksel op de pot doen."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Vanaf dat het vlees 1/3 gekrompen is, is het klaar."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Vlees uit pot nemen en in sneetjes snijden."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Het vocht in pot aandikken met maizena."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Vleessneetjes in aangedikt vocht leggen en serveren."}],"recipeYield":"2 "}