- Maak balletjes maken van het gehakt. Deze afbakken in een pan. "},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Snij het vlees in blokjes, kruiden met peper en zout. Afbakken in een pot. Voeg hier dan +/- 1 liter water aan toe, zodat het vlees onderstaat. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg hier het boullionblokje aan toe en laat sudderen - Als het vlees mals is, voeg je de balletjes eraan toe. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Alles goed laten doorkoken en binden met maizena "},{"@type":"HowToStep","text":"5. Winterversie: "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Werkwijze is geheel hetzelfde, alleen voeg je bij het vlees en het water de volgende ingrediënten toe: een potje tomatenpuree, 2 kruidnagels, 2 laurierblaadjes. En wanneer je op het laatst de balletjes toevoegt, doe je er nog een hele hoop champignons (in 4 gesneden) bij."}],"recipeYield":"4 "}