Vleesstoofpotje (gewone en winterversie)

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Maak balletjes maken van het gehakt. Deze afbakken in een pan.
  • 2
    - Snij het vlees in blokjes, kruiden met peper en zout. Afbakken in een pot. Voeg hier dan +/- 1 liter water aan toe, zodat het vlees onderstaat.
  • 3
    - Voeg hier het boullionblokje aan toe en laat sudderen - Als het vlees mals is, voeg je de balletjes eraan toe.
  • 4
    - Alles goed laten doorkoken en binden met maizena
  • 5 Winterversie:
  • 6
    - Werkwijze is geheel hetzelfde, alleen voeg je bij het vlees en het water de volgende ingrediënten toe: een potje tomatenpuree, 2 kruidnagels, 2 laurierblaadjes. En wanneer je op het laatst de balletjes toevoegt, doe je er nog een hele hoop champignons (in 4 gesneden) bij.

Vleesstoofpotje (gewone en winterversie) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker