Spiegelei met gebakken aardappelen en worst

5
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Pel de sjalotten en snij ze overlangs in
  • 4
  • 2 Spoel de parprika's, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij in blokjes.
  • 3 Verhit in een grote pan 3 eetlepels olijfolie.
  • 4 Bak de aardappelblokjes al roeren op een matig vuur. Voeg er na enkele minuten de paprika's en de sjalotten aan toe. Bak verder tot de aardappelen bijna gaar zijn.
  • 5 Snij de worstjes in stukken van 2 cm en bak ze 5 minuten mee.
  • 6 Kruid met pezo en bestrooi met peterselie.
  • 7 Bak in een tweede pan vier spiegeleieren in een scheutje olie, kruid met pezo.
  • 8 Verdeel aardappelen/worstjes over 4 warme borden, leg er bovenop een spiegelei.

Spiegelei met gebakken aardappelen en worst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spiegelei met parmaham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle bami
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiegelei met groene aspergepunten
Lunchgerecht
Bekijk recept