Lamsfilet met geraspte aardappel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lekker met gebakken aardappeltjes. Neem bij voorkeur Yukon Gold-aardappelen. Klop het eiwit. De lamsfilet licht aanbraden en uit de pan halen. Het vlees met zout en peper bestrooien en achtereenvolgens door de bloem en het eigeel halen. Het vlees vervolgens met de Yukon Gold-aardappelrasp vermengd met de gember paneren. Goed aandrukken en bestrijken met opgeslagen eiwit. Vervolgens bakken in een combinatie van palmolie en boter. Voor de saus de wijn half inkoken en aanvullen met de lamsfond en de helft van de steranijs. Aan de kook brengen en passeren door een fijne zeef en opnieuw aan de kook brengen en op smaak brengen. De lamsfilet trancheren en decoreren met een mooie steranijs per persoon.
  • 2 Smakelijk

Lamsfilet met geraspte aardappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept