1 Marineer de lamskoteletten in een flinke scheut balsamico. Snipper de ui en de look fijn. Maak de groenten schoon en snij ze in hapklare stukken. Wrijf de koteletten in met wat olijfolie en schroei ze aan alle kanten dicht. Kruid met peper en zout. Giet er de balsamicomarinade bij en laat 1 min meebakken. Schep het vlees op een bord. Giet een scheut olijfolie in dezelfde pan en fruit de snippers ui en look glazig. Roer er de bloem door en bak nog 1 min verder. Giet er de witte wijn en de lamsfond bij en breng aan de kook. Voeg het kruidentuiltje en de stukken aardappel toe. Laat de stoofpot 10 min sudderen. Giet er het vlees en de rest van de groenten bij (behalve de erwtjes) en gaar ze in 10 min. Roer er de erwtjes door en kruid met peper en zout. Verwijder het kruidentuiltje. Schep de stoofpot op warme borden en werk af met enkele blaadjes peterselie.