Kaas & gehakt broodjes

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°. In een grote kom mengen we het gehakt met de gemalen kaas, het paneermeel en de 2 geklutste eieren. We kruiden het geheel bij met pezo en kneden er vier gelijke porties van. Vervolgens rollen we er worsten van die we op de vellen bladerdeeg leggen die we toerollen. We leggen de rolletjes bladerdeeg met de naad naar beneden op een met bakpapier bedekte ovenplaat en maken er met een mes aan de bovenkant dwarse inkepingen in. We kloppen het eigeel lichtjes op en smeren er de rolletjes bladerdeeg mee in. We bakken de kaas-gehaktbroodjes in de voorverwarmde gedurende 25-30 minuten tot ze goudbruin zien. We serveren de broodjes warm met een fris slaatje en stukjes tomaat, als voorgerecht of koud als snack.

Kaas & gehakt broodjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept