- de selder , de wortelen en de ui worden in blokjes gesneden ( niet te groot ), de tomaten worden ontveld en ontpit."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- de kalfsschenkels worden gekruid met peper en zout en in bloem gerold."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- ze worden goudbruin gebakken."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- men stooft de ui en de look die men in zijn heel gelaten heeft glazig worden in een grote pot met olijfolie."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- daarna voegt men de selder en de wortelen toe, laat dit een paar minuten aanstoven."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg nu de tomaten er aan toe, de schenkels, de bouillon en de wijn."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- kruiden met peper en zout, tijm en laurier bijvoegen."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- deksel op de pot en op een heel zacht vuurtje een drietal uurtjes laten sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- regelmatig roeren."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- het vlees moet heel zacht worden."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- opdienen met pasta ( lingguini )."}],"recipeYield":"4 "}