osso buco di casa

4
200 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - de selder , de wortelen en de ui worden in blokjes gesneden ( niet te groot ), de tomaten worden ontveld en ontpit.
  • 2
    - de kalfsschenkels worden gekruid met peper en zout en in bloem gerold.
  • 3
    - ze worden goudbruin gebakken.
  • 4
    - men stooft de ui en de look die men in zijn heel gelaten heeft glazig worden in een grote pot met olijfolie.
  • 5
    - daarna voegt men de selder en de wortelen toe, laat dit een paar minuten aanstoven.
  • 6
    - voeg nu de tomaten er aan toe, de schenkels, de bouillon en de wijn.
  • 7
    - kruiden met peper en zout, tijm en laurier bijvoegen.
  • 8
    - deksel op de pot en op een heel zacht vuurtje een drietal uurtjes laten sudderen.
  • 9
    - regelmatig roeren.1
  • 0
    - het vlees moet heel zacht worden.1
  • 1
    - opdienen met pasta ( lingguini ).

osso buco di casa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse visschotel met salsa
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Osso Bucco
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco Met Kalfsschnitzels
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco.*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept