Koteletten in dragonsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de koteletten met pezo en wrijf ze in met de helft van de mosterd. Verhit de solo in een pan en bak hierin de koteletten in ongeveer 15 minuten aan beide kanten mooi bruin en gaar. Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Giet al roerend de wijn bij het achtergebleven bakvet en schraap de bakresten los, voeg dan de rest van de mosterd en de dragonpoeder toe. Roer dan de koffieroom door de saus en laat de saus warm worden. Leg de koteletten terug in de saus.
  • 2 Dresseer de koteletten op warme borden, nappeer met de saus.
  • 3 Lekker met aardappelpuree en eventueel wat in ui gestoofde boontjes en een glaasje rode wijn, een Pinot noir of een Spaanse Tempranillo of een witte Pinot gris.

Koteletten in dragonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse lamskoteletten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot van groene kool met worst en koteletten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept