Provençaalse saus

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui en de knoflook ca. 3 minuten.
  • 2 Voeg de paprika en de champignons toe en fruit deze onder af en toe roeren ca. 5 min. mee.
  • 3 Voeg de tomaten met het sap uit het blik toe en roer ze met een houten lepel tot moes. Voeg de bouillon, de kruiden en zout naar smaak toe.
  • 4 Breng de saus aan de kook, draai het vuur laag en laat de saus ca. 30 min. zachtjes doorkoken.
  • 5 Eet smakelijk.

Provençaalse saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept