Varkenshaasje met tomatensaus

2
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het varkenshaasje een kwartiertje bakken in boter.
  • 2 Draai het halfweg om.
  • 3 Bestrooi het met zout, peper en wat paprika.
  • 4 Snij de ui in halve ringen en doe ze bij het varkenshaasje en laat zachtjes bakken.
  • 5 Pers er de knoflook in uit.
  • 6 Roer tomatensap, honing, azijn, mosterd, zout en paprika erdoor.
  • 7 Laat het geheel ongeveer 15 min. zachtjes inkoken.
  • 8 Vergeet niet af en toe even te roeren.
  • 9 Bak ondertussen de paddenstoelen en spijs ze met peper en zout.1
  • 0 Snij het varkenshaasje schuin in gelijke schijven.1
  • 1 Schep paddenstoelen met saus op het bord en schik de schijven vlees dakpansgewijs op de champignons.1
  • 2 Garneer met enkele takjes basilicum.1
  • 3 Eet smakelijk.

Varkenshaasje met tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept