Zoek
Varkenshaasje met tomatensaus
2
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g varkenshaasje
2 el olijfolie
50 g boter
1 ui
300 g paddenstoelen
1½ dl tomantensap
1/2 dl witte balsamicoazijn
1 el honing
1 kl mosterd
1 teentje knoflook
1 bosje basilicum
paprikapoeder
peper en zout
Bereiding
1
Laat het varkenshaasje een kwartiertje bakken in boter.
2
Draai het halfweg om.
3
Bestrooi het met zout, peper en wat paprika.
4
Snij de ui in halve ringen en doe ze bij het varkenshaasje en laat zachtjes bakken.
5
Pers er de knoflook in uit.
6
Roer tomatensap, honing, azijn, mosterd, zout en paprika erdoor.
7
Laat het geheel ongeveer 15 min. zachtjes inkoken.
8
Vergeet niet af en toe even te roeren.
9
Bak ondertussen de paddenstoelen en spijs ze met peper en zout.1
0
Snij het varkenshaasje schuin in gelijke schijven.1
1
Schep paddenstoelen met saus op het bord en schik de schijven vlees dakpansgewijs op de champignons.1
2
Garneer met enkele takjes basilicum.1
3
Eet smakelijk.
Varkenshaasje met tomatensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept