moussaka

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aubergine in lange repen en bak deze in olijfolie.
  • 2 Beleg er een vuurvaste schotel mee.
  • 3 Bak het gehakt aan en laat het garen met tomatenpuree, kaneel, oregano en rode wijn.
  • 4 Leg er een laag van in de vuurvaste schotel.
  • 5 De aardappelen aanbakken in schijven en er een laag van inleggen.
  • 6 Daarna nog een laag vlees inleggen en afsluiten met aardappel.
  • 7 Maak een dikke bechamelsaus met pecorino of een andere harde schapenkaas
  • 8 en giet deze erover.
  • 9 laat nog even gratineren in de oven nadat ie eerst gebakken heeft ongeveer 20 min op 175°

moussaka is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept