Boeuf Stroganoff

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in reepjes en breng op smaak met peper, zout en het paprikapoeder. Laat het vlees een uurtje op een koele plaats rusten.
  • 2 Fruit de champignons in wat bakboter lichtjes aan en hou ze apart.
  • 3 Smelt de boter in een kookpot, roer er de bloem door en laat lichtbruin fruiten onder voortdurend roeren. Voeg het water en het tomatensap toe en roer tot een glad gebonden saus.
  • 4 Doe er de bouillonblokjes en de gefruite champignons bij en laat de saus een kwartiertje zachtjes pruttelen.
  • 5 Bak het vlees in een pan met wat boter en de ajuin. Voeg het gebakken vlees, de ajuin en de room toe aan de saus en laat op een heel zacht vuurtje nog 10 minuutjes sudderen. (Niet meer laten koken).
  • 6 Breng desgewenst op smaak met wat extra peper uit de molen.
  • 7 serveren met rijst

Boeuf Stroganoff is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept