Gevuld witloof met gueuze

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de witloofstronken midden door.Plooi elke helft wat open en vul op met het gehakt.
  • 2 Wikkel er een sneetje spek rond en sluit goed aan.Maak zo 8 gevulde stronken en schik ze naast elkaar in een ovenschotel.Voeg tijm en laurier toe en giet er de gueuze over.
  • 3 Laat afgedekt in een voorverwarmde oven op180*C gedurende 35 tot 40min. garen.
  • 4 Schik het witloof op een schotel en houd ze warm.Giet het braadvocht door een zeef en breng aan de kook doe er de mosterd bij en bind met de maizena.
  • 5 Schik op elk bord twee gevulde witloofstronken en geef de saus er apart bij.
  • 6 Serveer met aardappelpuree.

Gevuld witloof met gueuze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brussels Varkenshaasje Met Gueuze En Mosterd
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld witloof met gueuze
0 min
Bekijk recept
Gesauteerd Kalfsvlees Met Ajuinsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Uiensoep
30-60 min -
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept