Boeuf Bourguignon

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in stukken van 4 op 4 cm. • Marineer het vlees in de wijn samen met de fijngesneden prei, de wortelen, de selder, de ui, de tijm en de laurier. • Laat deze bereiding één nacht rusten. • Haal alles door een vergiet en bewaar het vocht van de marinade. • Bak het vlees in een beetje Alpro soya Bakken & Braden tot het aan alle kanten mooi bruin is en voeg er vervolgens het spek in reepjes aan toe. • Strooi er de bloem overheen en blus het met water en de wijn van de marinade tot het geheel mooi ondergedompeld is. • Voeg er vervolgens de PH Runderbouillon aan toe. • Laat het geheel gedurende ongeveer 2 uur garen. • Versnijd de champignons in 4 stukjes en voeg ze samen met de zilveruitjes na 1 ½ uur toe aan het vlees. • Serveer met puree en strooi er een beetje fijngehakte peterselie overheen.

Boeuf Bourguignon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept