stoofpot van gehakt en witloof

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bak het gehakt in een grote pan. snij de witloofstronken in de lengte door en snij ze dan grof in de breedte. doe het witloof bij het gehakt en voeg water toe. kruid met peper,zout en muskaatnoot. laat 15 min stoven en voeg dan de aardappelen toe. voeg desnoods nog water toe zodat de aardappelen kunnen sudderen. laat nog 20 min sudderen en dan is het klaar

stoofpot van gehakt en witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept