Bitterballen met een vulling van bloedworst

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Verhit de boter in de pan en voeg de bloem toe. Voeg de kippenbouillon toe, Zodra de boter en bloem aan elkaar gehecht zijn. Breng het geheel aan de kook en laat het even zachtjes doorkoken. Snijd de bloedworst in brunoise en meng de worst door het mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Laat het mengsel afkoelen. Vorm ballen van het mengsel. Haal de ballen door het eiwit heen en laat het overtollige eiwit eraf glijden. Rol de bitterballen door het paneermeel. Frituur ze op 180 graden.

Bitterballen met een vulling van bloedworst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van aardappels en knapperige zwarte bloedworst
Bekijk recept
Andijviestamppot met bloedworst, spek en appel
30 min-
Bekijk recept
Omelet met bloedworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloedworst met appel special
0 min
Bekijk recept

Bitterballen van Friese nagelkaas
45 min Snack
Bekijk recept
Hollandse groente-kaasbitterballen
240 min-
Bekijk recept
Tofu-bitterballen met mosterdsaus
30 min Snack
Bekijk recept
Bitterballen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept