Varkensfinettes met witloof en frietjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 voorbereiding
  • 2 Kruid het vlees aan beide kanten met peper en zout
  • 3 Verwijder de harde kern onderaan het witloof en snij het in grote stukken
  • 4
    Voorbereiding
  • 5 Bak het vlees in hete boter 1 min. aan beide kanten
  • 6 Haal het vlees uit de pan, hou warm onder aluminiumfolie en bak het witloof in de pan van het vlees, op hoog vuur
  • 7 Schenk na 1 min. bakken de room erbij en kruid met peper, zout en paprikapoeder.
  • 8 Laat op matig vuur verder garen
  • 9 Frituur intussen de frietjes1
  • 0 Afwerking1
  • 1 Lepel het witloof met de saus op de borden. Schik er het vlees langs en werk af met de frieten

Varkensfinettes met witloof en frietjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkooltaart en frietjes uit de oven
15 min, wachten 40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met kruidenroomkaas
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische gehaktballetjes met tomatensaus en frietjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse varkensfinettes met gebakken noedels
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met varkensfinettes en groentjes
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
WOK MET CHINESE GROENTEN EN VARKENSREEPJES
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept