Bladerdeeghapjes met vleesvulling

6
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225°.
  • 2 Laat het bladerdeeg ontdooien.
  • 3 Splits het ei.
  • 4 Meng het gehakt met de fijngesneden cervelaatworst, de gehakte ui, de eidooier, de uitgeperste knoflook, de tomatenpuree, wat tabasco en zout.
  • 5 Leg de bladerdeegplakjes op een met bloem bestoven werkblad op elkaar en rol ze tot een grote vierkante deegplak uit. Rader met een deegrader plakjes van 10 x 10 cm.
  • 6 Smeer de deegranden met eiwit in en leg op ieder deegplakje een eetlepel vulling.
  • 7 Vouw het deeg dicht en druk de randen aan.
  • 8 Zet de pakketjes vervolgens in de voorverwarmde oven en bak ze af in 15 à 20 minuten.

Bladerdeeghapjes met vleesvulling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met varkensreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met auberginesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept