Gehaktballetjes met Luikse siroop

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Maak van het gehakt balletjes ter grootte van een mandarijn en bak ze rondom even in de pan, haal de balletjes uit de pan. Stoof de ui aan in de pan. Voeg de balletjes terug bij de ui.
  • 3 Los het bouillonblokje op in warm water. Voeg de Luikse siroop toe.
  • 4 Doe het stroopmengsel bij de balletjes en roer voorzichtig om. Laat 30 min. stoven, zonder deksel op de pan. Zo verkrijg je een strooperige saus.
  • 5 *TIP
  • 6 -------
  • 7 Dit gerecht is lekker met gestoofd witloof en aardappelpuree.
  • 8 De kinderen zijn er gek op,omdat je dan
  • 9 de bitterheid van het witloof weg werkt

Gehaktballetjes met Luikse siroop is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept