- Kook de rijst volgens de verpakking gaar, was de tomaten en snijd ze in kleine stukjes."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Pel de uien en de knoflook en snijd deze ook in kleine stukjes. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Bak het gehakt in Solo Light Vloeibaar bruin. Voeg vervolgens de uien, de tomaten en de kruiden eraan toe. Laat daarna nog op een laag vuurtje zo'n 4 minuten zachtjes sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Was ondertussen de courgettes en hol ze voorzichtig uit. Strooi er wat zout in. "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Meng het courgettevlees met het gehaktmengsel en vul hiermee de uitgeholde courgettes. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Bestrooi de courgette daarna met de kaas en de fijngehakte peterselie. "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Zet de courgettes vervolgens in de oven en laat ze in ongeveer 25 minuten op 180 graden gaar worden."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Serveer met de rijst.Tip voor een etentje: rol het gehakt in een strook courgette in plaats van de courgette ermee te vullen. Dat maakt het onmiddellijk feestelijker."}],"recipeYield":"4 "}