goulash

4
135 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de runderpoulet in stukjes van 3 x 3 cm. Doe boter in de pan en bak de geperste knoflook, klein gesneden ui en de stukjes paprika lichtjes aan. Bak de runderpoulet even aan en voeg 2,5 deciliter water toe. Laat nu op laag vuur 2 uur stoven met deksel op de pan. Als het vlees gaar is, roer er de goulashkruiden door met 5 deciliter water en het potje champignons. Laat alles nog 10 minuten sudderen en roer regelmatig. Als de saus te dun is, voeg dan nog een blikje tomatenpuree toe.

goulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept