1 Pel de ui en snijd in fijne ringen. Stoof de ringen in de vetstof tot ze lichtjes beginnen te kleuren. Voeg de honing, rode wijn en grenadine toe. Laat zachtjes sudderen tot de ui gaar is en al het vocht verdampt is. Laat afkoelen.
2 2, Reinig en was de sla, de sluimererwten en de prinsessenboontjes. Kook de boontjes beetgaar in lichtgezouten water, voeg één minuut voor het einde van de kooktijd de taugé toe. Giet af en laat goed uitlekken.
3 Klop de olie, sherryazijn en mosterd goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
4 Snijd de kipfilet in reepjes. Kruid met peper en zout. Klop de eiwitten los, wentel de reepjes door het eiwit en vervolgens door de kokosrasp. Bak de kippenreepjes goudbruin in de vetstof.
5 Meng de vinaigrette onder de groentesalade. Schik de salade op de borden. Schep in het midden één eetlepel uienmoes en schik er de kippenreepjes rond.