kip,mortadella en asperges

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -maak de kalfslapjes of kippenfilets mals met behulp van een vleeshamer ( zo worden de lapjes ook dunner en is het makkelijker te bewerken)
  • 2
    - kruid de lapjes met peper en zout en bestrooi het vlees met reggiano en mozarella
  • 3 -leg nu een vel mortadella per kalfslapje of kippefilet
  • 4 el leg in het midden van het kalfslapje de asperges
  • 5 -rol het geheel op en bindt toe met keukentouw.
  • 6 -bak het geheel (tot het vlees gaar is +/- 10min)
  • 7 terwijl het vlees bakt, kook je de spaghetti
  • 8 blus de pan met rode wijn en laat de saus binden.
  • 9 draai de spaghetti op een vork en serveer op het bord met de rodewijn saus.1
  • 0 smakenlijk1
  • 1 TIP!!!: je kan de asperges ook vervangen door spinazi maar dan moet je wel zien dat deze niet te vochtig is.

kip,mortadella en asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept