- kruid de lapjes met peper en zout en bestrooi het vlees met reggiano en mozarella"},{"@type":"HowToStep","text":"3. -leg nu een vel mortadella per kalfslapje of kippefilet"},{"@type":"HowToStep","text":"4. el leg in het midden van het kalfslapje de asperges"},{"@type":"HowToStep","text":"5. -rol het geheel op en bindt toe met keukentouw."},{"@type":"HowToStep","text":"6. -bak het geheel (tot het vlees gaar is +/- 10min)"},{"@type":"HowToStep","text":"7. terwijl het vlees bakt, kook je de spaghetti"},{"@type":"HowToStep","text":"8. blus de pan met rode wijn en laat de saus binden."},{"@type":"HowToStep","text":"9. draai de spaghetti op een vork en serveer op het bord met de rodewijn saus."},{"@type":"HowToStep","text":"10. smakenlijk"},{"@type":"HowToStep","text":"11. TIP!!!: je kan de asperges ook vervangen door spinazi maar dan moet je wel zien dat deze niet te vochtig is."}],"recipeYield":"4 "}