- het rundsvlees goed afbakken en uit de pot nemen"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- het spekblokjes eventjes afbakken en uit de pot nemen"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- snijd de ui in stukjes en fruit in de boter"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- voeg de in stukjes gesneden paprika toe - ondereen roeren"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- voeg de in rondjes gesneden wortels toe - ondereen roeren"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg de bouillon toe samen met de gepelde tomaten en de tomatenpuree en roer goed om"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- voeg het vlees toe"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- kruid naar smaak met peper en paprikapoeder "},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- voeg ook het geperste knoflookteentje toe."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- goed omroeren en ongeveer een uur zachtjes laten sudderen"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Bij voorbeeld opdienen met Griekse pasta"}],"recipeYield":"4 "}