Stoofpotje

4
130 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het vlees rondom bruin in een pot (liefst gietijzer) met dikke bodem, kruid met pezo.
  • 2 Voeg de fijngesneden bacon, de wortelen, de ui en de selder toe en laat meestoven.
  • 3 Doe er de tijm, laurier en de wildfond bij, vul aan met rode wijn tot het vlees onder staat.
  • 4 Bestrijk de peperkoek met mosterd en leg hem bovenop het vlees.
  • 5 Leg een deksel op de pot en laat een 2 tal uren op een heel zacht vuur lichtjes sudderen, tot het vlees mals is.
  • 6 Dien op met frietjes of gebakken aardappeltjes, of aardappelgratin en wortelen of gestoofd witloof.

Stoofpotje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept